Η εταιρεία

H IS SOFOS είναι μια κατασκευαστική εταιρεία σημάτων ασφαλείας, επιγραφών και διαφημιστικών εφαρμογών για την Ναυτιλία και την Βιομηχανία. Τα προϊόντα μας είναι σχεδιασμένα & κατασκευασμένα σύμφωνα με τους διεθνείς κανονισμούς. Η γκάμα των προϊόντων & υπηρεσιών μας αποτελείται από Σήματα & Πίνακες IMO, Fire Control, SOLAS, SOPEP και ISM, το ειδικό Σύστημα Χαμηλού Φωτισμού LLL,  Διαφημιστικά Banners, Ψηφιακές Εκτυπώσεις,  Σφραγίδες,  Σημάνσεις Πλοίων,  κτιρίων,  εργοστασίων, κ.α.

Κατασκευάζουμε τα προϊόντα μας με υψηλής ποιότητας Α’ ύλες, για να διασφαλίσουμε το καλύτερο αποτέλεσμα και εφαρμογή. Ενεργούμε στα πρότυπα του ISO 9001:2015 και τηρούμε πάντα τον κύριο κανόνα αυτού:

“Να παρέχεις προϊόντα που συμβάλουν στην ασφάλεια των ανθρώπων και να συμμορφώνεσαι στις απαιτήσεις του πελατολογίου σου, με άμεσες παραδόσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.”

Οτιδήποτε χρειάζεστε, η ειδική μας ομάδα με 30 χρόνια εμπειρίας, μπορεί να σας συμβουλέψει όχι μόνο σε τεχνικές και νομοθετικές διεργασίες αλλά και με τα κατάλληλα υλικά και λύσεις, παρέχοντας σας την δυνατότητα να κάνετε την σωστή επιλογή.

Η ιδιαίτερη γνώση μας στον σχεδιασμό, την χάραξη και την εκτύπωση μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Συνεργάτες μας: